درباره برنج
این بخش شامل اطلاعاتی در مورد برنج به عنوان یک محصول زراعی حیاتی، تاریخچه کشت آن در منطقه آسیای مرکزی و غربی، ویژگیهای فیزیولوژیکی و مورفولوژیکی آن، نقش برنج در امنیت غذایی و غیره می باشد.
تاسیس و تشکیل
این بخش در واقع خلاصه ای از فرایند تشکیل مرکز برنج آسیای مرکزی و غربی و سازمانهای دخیل را در بر می گیرد.
چشم انداز و رسالت
عوامل اصلی برای حصول به چشم انداز موفقیت آمیز مرکز برنج آسیای مرکزی و غربی از جمله مشارکت و تعهدات این مرکز به نفع همه کشورهای عضو تبیین گردیده است.